Autóklíma

Autóklíma

Autóklíma tisztítás, fertőtlenítés ultrahangos géppel vagy ózongenerátorral.

Csak, hogy ne mindig a divattá vált ózonról lássunk, halljunk!

Az ATOM MACHINE egy elektronikus ultrahangos porlasztó, mely az antibakteriális folyadékot elporlasztja, így az a járműklíma cirkulációs rendszerébe jut. Egyik fő előnye, hogy környezeti hőmérsékleten képes a folyadékrészecskéket elporlasztani. Ez megakadályozza a kondenzációt, mely a folyadék fűtéssel történő porlasztása esetén lép fel.

Az ATOM MACHINE által elporlasztott folyadékrészecskék kisebbek, mint 5µm és csak nehezen tapadnak meg az általunk érintett felületeken, ezáltal megfelelően szétoszlanak a klímarendszerben és a jármű utasterében egyaránt. Ilyen feltételeket az átlagos aeroszolos flakonnal nem lehet elérni, mivel az általa elporlasztott részecskék mérete és súlya végett azonnali lecsapódáshoz vezet.

Választható illatokkal
  • Mentol
  • Citrus
  • Tenger
  • Dohányszag semlegesítő
  • Állati eredetű szag semlegesítő

Természetesen műhelyemben az ózongenerátoros kezelés is elérhető!

Illetve elérhető a szolgáltatásaim között az IGAZI klíma tisztítás is.

A fent említett szerek nem tisztítják a klíma elpárologtatóját és az arra lerakódott szennyeződéseket, csupán jó illatot eredményeznek, illetve az ózonnak csírátlanító vírusölő hatása van!

Az Autochem 5000 nagynyomású klímatisztító pisztoly és az Autochem Klima-Cleaner Plusz etanol bázisú nagyhatékonyságú fertőtlenítő folyadék segítségevel valóban, fizikálisan azt a részt tisztítjuk a klímarendszerben amit kell!

A termék fertőtlenítő hatása az Országos Élelmiszer és Táplálkozástudományi Intézet által EN 1276/ EN 1650 szabványok szerint bevizsgált és bizonyított. (3540/2005 OÉTI)

Autóklíma töltés és diagnosztika

A megfelelő működés érdekében évente èrdemes ellenőrizni a klímarendszerben lévő hűtőközeg mennyiségét, illetve újabb típusok esetében, annak kompatibilitását az adott rendszerrel!

Az új r1234yf „gázos” töltő berendezésemben van egy hűtőközeg azonosító ami azonnal jelez ha valaki nem a megfelelő közeget töltötte bele!

Egyes „szakemberek” előszerettel töltik fel az új r1234yf hűtőközeg helyett a régi r134a hűtőközeggel a klímarendszert, ami egyrészt TILOS! Másrészt nem fog 100% hatásfokkal dolgozni a klímánk, illetve szélsőséges esetben a kompresszor károsodásához is vezethet!

🔌⚠️elektromos modellek esetében nem csak a saját komfortérzetünkért felel a klímarendszer, hanem az akkupakk hűtéséért, ezáltal annak megfelelő hatásfokáért, élettartamáért is!

Műhelyem eszközei, berendezései hivatalosak, a legmodernebbek, kalibráltak, és nem elhanyagolható tény, hogy én is rendelkezem a tevékenységhez való hivatalos képesítéssel!

Aki szereti a megbízhatóságot és a precízséget annak csak ajánlani tudom magam, mindenki másnak ott vannak a kóklerek💁‍♂️

Képesítésem

RólAM Mondták

Bizonyíték, nem ígéret

László Bottyán

Számomra a legfontosabb, hogy Csaba mindig úgy adja ki a kezei közül az autót, hogy nyugodt szívvel ülhetek bele. Szerintem ez mindent elmond. Köszönöm neked!

Csaba Dolhai

Hampl Márton úrnál voltam itt sebességváltó szervizben a régi Alfa 159-esemmel, ami hajtóműtengely-problémákat okozott. Régóta keresem ezt a műhelyt, és örülök, hogy rájuk találtam. Az Alfa dizájnja bonyolulttá és fárasztóvá tette…

Teljes vélemény megtekintése

Molnar Daniel

Csaba ügyes és megbízható szakember,megvagyunk elégedve munkájával. Legközelebb is hozzá visszük az autóinkat 🙂

Attila Kochan

Profi szerviz, BMW-t csak ide. Rugalmasság, segítőkészség, csak ajánlani tudom!

Zoltán Szuhacsev

Alapvetően ajánlott BMW szervíz, ha valaki igényes az autójára és makulátlan javítási eljárást szeretne. Gyakorlatilag az összes gyári technológiát használva, az ügyfél minden kívánságát figyelembevéve, maximális precizitással végzett munkával találkoztam,…

Teljes vélemény megtekintése

Yvette Bodnár

Köszönöm szépen a gyors és precíz munkát! Évek óta több autószerelőnél jártunk, pénzt nem sajnálva az autóra, de senki nem végzett precíz munkát, sőt több minden fel volt tüntetve a…

Teljes vélemény megtekintése

Norbert Bako

Elvesztettem a kerékőr adapterem sopronba az egyetlen hely volt ahol azonnal soron kivül segítettek maximális respect korrekt hely.

Zoltán Pálfalvi

Precíz, megbízható munka, pontos árajánlat alapján. Közvetlen, teljeskörű tájékoztatás.

Gergő Tóth

Segítőkesz, informatív, hozzaertő, Szakember!

Isrvan Trimmel

Gyors es szakszerű szervíz! Márka szervizékhez képest olcsobb a szervizelés, gyári alkatreszekel! Ajánlani tudom minden Bmw tulajdonosnak!

Edit Kámán

Köszönjük a precíz,és gyors munkát. Edit

Roland Pintér

Szuper szerviz! Csabi a legjobb. Gyors, preciz, olcso munkát végez. Jó minőségü alkatreszekkel dolgozik. Csak ajanlani tudom! Szivesen viszem hozzá az autot!

Csaba Dolhai

Hampl Márton úrnál voltam itt sebességváltó szervizben a régi Alfa 159-esemmel, ami hajtóműtengely-problémákat okozott. Régóta keresem ezt a műhelyt, és örülök, hogy rájuk találtam. Az Alfa dizájnja bonyolulttá és fárasztóvá tette a munkát, de megérte várni, és a minőség lenyűgöző.

Zoltán Szuhacsev

Alapvetően ajánlott BMW szervíz, ha valaki igényes az autójára és makulátlan javítási eljárást szeretne. Gyakorlatilag az összes gyári technológiát használva, az ügyfél minden kívánságát figyelembevéve, maximális precizitással végzett munkával találkoztam, a márkaszervízben tapasztalt díjak alatt jóval. Több probléma is volt az autómmal, ez a csapat mindegyikre talált számomra megfelelő megoldást, és minden esetben tájékoztattak a pontosan feltárt problémákról, számomra érhetően elmagyarázták, és dönthettem a javítás részleteiről. A javítás során fotókkal és videókkal dokumetálták amit elvégeztek, melyeket megkaptam, így ezt elrakhatom az autóm dokumentációi közé, később ez nagyon hasznos lehet. Gyors hibafeltárás és diagnosztika, javítási javaslat költségvetéssel együtt, precízen végzett munka, és nem utolsó sorban számla és online szervízkönyv vezetés. Ajánlom!

Yvette Bodnár

Köszönöm szépen a gyors és precíz munkát! Évek óta több autószerelőnél jártunk, pénzt nem sajnálva az autóra, de senki nem végzett precíz munkát, sőt több minden fel volt tüntetve a számlán, mint ami elkészült. Csabánál részletes tájékoztatást kaptunk a munka folyamatok közben is, az aktuális helyzetről… A vártnál gyorsabban elvégezte a többi szerelő által halogatott "piszkos" munkát… Volt olyan szerelő, aki szerint természetes, ha folyik az olaj egy bmw-ből 😀 … Én mindenesetre örülök, hogy végre találtunk egy lelkiismeretes szerelőt, akihez végre nyugodt szívvel vihetem szeretett kis autóm…

Szeretnél a prémium márkádhoz egy prémium hozzáállású autószerelőt?

Bátran tégy próbára! Segítek!

Klímakarbantartás és töltés

  • Töltés
  • Tisztítás
  • Fertőtlenítés
  • Diagnosztika
  • Időszakos szerviz (Éves felülvizsgálat)