Bemutatkozás

Bemutatkozás

A szakemberválasztás rögös útvesztője…

A huszonegyedik századi „szagemberek” ingoványos talaján, a mondvacsinált kamu mesterek korában, felhígult kis szakmánkban nagyon nehéz helyesen megválasztani, kiszűrni, hogy ki is lehet számunkra a megfelelő a sok imposztor közül!

Ha már annyi mindent másolnak a profilomról, akkor lesz kedves minden magát profinak beállító „szakember” bemutatni hogyan is vált azzá, ami…. (Mert igen is vannak olyanok, akik egyik nap felébredtek – TEGNAP MÉG PINCÉR VOLT – hasukra csaptak, mondván a mai naptól szakemberek vagyunk, nagy marketinggel, vásárolt követőkkel, NULLA háttérrel) így megkönnyítve a kedves ügyfél dolgát a „szakember” megválasztásában!

Én bátorkodtam írni egy minden kétséget kizáró bemutatkozást!

Azoknak szól, akiknek nem csak az ár számít, hanem az is, hogy ki és milyen rutinnal, tudással, becsülettel javítja szeretett BMW-jét!

Édesapám, Hampl Márton autószerelő mester által már fiatal koromban: mióta eszemet tudom, beleláttam az autószerelés rejtelmeibe. Ennek következménye lett, hogy nem volt kérdés, milyen pályát választok az életemben. Idestova 15 éve tudhatom magaménak az autószerelő szakmát.

Viszonylag hamar rájöttem alkalmazotti jogviszonyom gyakorlása közben, hogy önállóan dolgozni tudó egyed vagyok, és engem nem kell irányítani! Miért is dolgoznék másnak ha magamnak is dolgozhatok?!

Tizenegy éve a saját önálló egyszemélyes vállalkozásomat építem, fejlesztem, időt, energiát, pénzt nem sajnálva, törekedve arra, hogy minden követelménynek megfeleljek, és hivatalosan tudjam végezni a munkám. (Nem kis meló ez sem.)

Mindent, amit elértem ebben a szakmában legyen az tudás, rutin, tárgy vagy elismerés csak és kizárólag szüleim neveltetéséből fakadó hozzáállasommal, édesapám iránymutátásából, tanításaiból, illetve saját erőmből fejlődniakarásommal értem el! Soha semmit nem toltak a seggem alá, és nem is vártam el! Nem is lett volna jó, mert akkor nem hiszem, hogy így becsülném meg, ami van!

Saját vállalkozásom egy 40nm2es kis helységben kezdtem mindenféle emelőberendezés nélkül. Körülbelül ”egy csavarhúzó készlettel és egy kalapáccsal”! Elvállaltam mindent is, örültem minden munkának, és igyekeztem azt a lehető legjobb minőségben elvégezni, lehetőségeimhez mérten, a jövőkép elérése érdekében! Az akkori munkahelyem fizetéséből és az utána hosszú éjszakákba nyúló szerelésekből keresett összeget mindig beforgattam szerszámokba, egyenként! Mindenért megdolgoztam lépesről lépésre lassú, de annál biztosabb léptekkel alázattal előre haladva a ranglétrán annak érdekeben, hogy később (napjainkban) magabiztos kézzel, megfelelő tudással és rutinnal önálló problémamegoldó készséggel, a legnagyobb alázattal vállalhassak nagyobb volumenű munkákat prémium kategóriás autókon, a hiba lehetőséget szinte nullára redukálva!

Azért nem írom, hogy nulla, mert aki dolgozik, az bizony hibázik is. Idő kérdése: elég egy rossz időben megcsörrenő telefon, és máris elvonta a figyelmet, ráadásul a mai rohanó világban ezer és egy gondolat cikázik egy vállalkozó fejében minden percben munka közben is!

Mindent egyedül végzek: a munkafelvételt, az ügyfelekkel való kommunikációt, a hibafeltárásokat, a javításokat, a marketinget stb. stb. Sorolhatnám… Nem tartozom a legjobb kommunikációs készséggel (seggnyalás, képmutatás) tartozó szakik közé, de cserébe itt azt kapja az ügyfél amit kér, illetve amit én a legjobb tudásom és tapasztalataim alapján megállapítok a lehető legjobb minőségben, mert én inkább abba fektetem az energiám, hogy tökéletes munkát adjak ki a kezeim közül!

Itt nem ül senki a telefon mögött várva az ügyfelek hívásait, akinek csak az dolga, hogy kedvesen, udvariasan elbeszélgessen velük! Sokszor hallom, hogy úgy jön el valaki a szervizből, hogy kifizeti a javítást, de ugyanúgy rossz az autó, de legalább kedvesek, segítőkészek voltak… Na itt ilyen nincs! Szerintem egy szervizben nem az a fő szempont, hogy körülugrálják az ügyfelet az erre felvett emberek, hanem az hogy legyen tudás, rutin és kifogástalanul elvégzett munka, korrekt áron! De…Mindenkinek szíve joga eldönteni neki mi a fontos…egy finom kávé, barátságos fogadtatás vagy egy üzembiztos autó, szakszerűen javítva!

Miért nem veszek fel embert?

Mert egész életem során azt kell tapasztalnom az élet minden területén, hogy az van elintézve, megcsinálva amit saját magam csinálok!

Visszatérve a szakmai részhez!

Az idő múlásával nagyon sok ledolgozott óra, és megoldott hiba, illetve kihívás után kezdett el bennem érni a gondolat, és beláttam, hogy akármennyire is szeretném és akarom, nem fogok tudni minden autómárkát profi szinten javítani!

Megfelelő típus iránti szaktudás (rutin az adott márka sajátosságaiban) célszerszámok, diagnosztikai készülékek (milliós tételek 1-1 db) végtelen tárháza (lehetetlen mindenre beruházni és naprakészen tartani) nem beszélve a végtelen tudásról, amit lehetetlen elsajátítani, megjegyezni!

Sok példa volt rá, hogy tudtam valaha már csináltam az adott típust az adott hibával, de az információk sokasága miatt már nem emlékeztem. Ez mind sok időveszteség újra és újra rájönni!

Bevallom, nagyképűségnek tartottam akkoriban, ha valaki maszek szerelőként kijelentette, hogy ő bizony csak egy adott márkát hajlandó javítani…
Ez a véleményem, álláspontom az évek alatt rengeteg sz*pás után gyökeresen megváltozott, és megértettem nem lehetek mindenben jó! Ha közel 100%-os minőségben akarom végezni ezt a szakmát, akkor bizony specializálódnom kell egy adott márkára ami közel áll a szívemhez, illetve a kezem rááll a szerelésére!

Ez a márka nem más, mint a BMW!

Ehhez a márkához szereztem be a hivatalos gyári diagnosztikai eszközt, célszerszámokat, adatbázist és kötöttem szervizpartneri megállapodást, amivel hivatalosan tudom elvégezni minden BMW szervizelését, gyári alkatrészekkel garanciaidőn belül és túl online, illetve papír alapú szervizkönyv vezetésével.

Igyekszem mindenkinek a legjobbat adni, de sajnos így sem tudok mindenkinek megfelelni, de nem is akarok!

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

RólAM Mondták

Bizonyíték, nem ígéret

Gergö Csányi

Kiváló, precíz munka!

Balogh Martin

Csak ajánlani tudom! Rengeteg ajánlat közül Őt választottam amit nem bántam meg! Gyors, precíz, tapasztalt, közvetlen,nem mellesleg korrekt ár! Minden kérdésemre hiánytalanul választ kaptam! Nagyon megvagyok vele elégedve! Továbbra is…

Teljes vélemény megtekintése

Gábor Nagy

Az autó már kétszer volt nála, és továbbra is hozzá fogom hordani. A szerelés, kivitelezés ügyféllel való viselkedés kiváló! Felsorolja a lehetséges javítási módokat, nem csakis az ő elképzelései a…

Teljes vélemény megtekintése

Péter Oszlács

Nagy szakértelemmel és precízen dolgozik! Csak ajánlani tudom!! 👌🏼👍🏼😌

Bence H.

Csak az elöttem szolokat tudom ismtelni! Csak ajánlani tudom!

Szabó Imre

Gyors ,segítőkész és ami a legfontosabb az összes bugyuta kérdésemre korrekt választ kaptam tőle. 🙂

Kata Kalmár

Nagyon jó szakember! Gyors és megbízható, csak ajánlani tudom!!! 👍

TUJA

Nagyon segítőkészek és normálisak zárás után hívtam őket hogy felvillant a checkengine és mondta hogy még bent van siessek és segít csak ajánlani tudom őket!🤗✌

Varga Márk

Ha van autó szerelés felsőfokon,akkor Hampl Auto Service!!!🤞🤙👑🙂

Mátyás Sanyi

Szeretem az autómat! Ezért egy megbízható, profi szakembert kerestem aki ért is a BMW-hez. Jelentem megtaláltam. Vezérlést és csapágyazást csinált a sorhatoson. Aztán szólt, hogy a szívósor is eléggé kokszos,…

Teljes vélemény megtekintése

Gergő Tóth

Segítőkesz, informatív, hozzaertő, Szakember!

Sándor Gergely

Nagyon korrekt, megbizható, jo szakember! Manapság nagyon ritka aki ilyen becsületesen végzi a dolgát ebben a szakmában!!! Rendszeresen visszajárok az időszakos szervizekre, mindig elégedetten távozom. Bátran ajánlom bárkinek.🙂

Angéla Sütő

Nagyon profi szakember. Csaba mindig korrekten áll az ügyfelekhez, fáradhatatlanul válaszol a felmerülő kérdésekre is. Maximálisan ajánlom mindenkinek, akinek egy igazán professzionális BMW szerelőre van szüksége.

László Kiss

Eddigi legjobb autószerelő akivel találkoztam! Csaba végtelenül precíz, rendezett tiszta műhelye nagyon jól felszerelt. Profi gépek, profi szerszámok, és persze profi tudás! Feleslegesen nem cserél alkatrészt, csak azt, ami valóban szükséges ahhoz, hogy…

Teljes vélemény megtekintése

Csaba Dolhai

Hampl Márton úrnál voltam itt sebességváltó szervizben a régi Alfa 159-esemmel, ami hajtóműtengely-problémákat okozott. Régóta keresem ezt a műhelyt, és örülök, hogy rájuk találtam. Az Alfa dizájnja bonyolulttá és fárasztóvá tette…

Teljes vélemény megtekintése

Andras Ede

Nagyon köszönöm a gyors és szuper segítséget!

Zoltán Visi

Korrekt! Állapotfelmérés után ajánlat, elfogadást követően határidőre teljesítés. Elégedetten ajánlom, aki megbízható, nagy szaktudással bíró szervizt keres.

Nemeth Jozsef

Csak ajánlani tudom a szervizt! Bmw-seknek találgatás és mindenféle fórum ötlet helyett😉Gyors megbízható! Minden úgy történik ahogy megbeszéltük!

Attila Kochan

Profi szerviz, BMW-t csak ide. Rugalmasság, segítőkészség, csak ajánlani tudom!

Edit Kámán

Köszönjük a precíz,és gyors munkát. Edit

Zoltan Toth

Csabát csak ajánlani tudom, profi műhely, modern BMW technológiával dolgozik, nem sufnizik. Tartja a határidőket, ami számomra kifejezetten fontos a munkám miatt, mivel az autó munkaeszközöm. Köszönöm Csaba az eddigi odaadó munkádat…

Teljes vélemény megtekintése

Lina Ferstl

Korrekt, precíz, egy igazi profi! Ha BMW, akkor csak a Hampl Auto Service! 😉

Laszlo Szabuni

Kitűnő autószerelő vissza hozta a gépjárművet a halálból es sokkal kedvezményesen áron mint más es profi munkával!

Noémi Tomasits

Pár napja vezérlés és kuplung cserére vittük az autómat Csabához, ami egy E90-es 320d BMW. Miután vissza kaptam, rá sem lehet ismerni, annyira jó lett. Remek lett a kézifék is,…

Teljes vélemény megtekintése

Zoltán Fodor

Nagyon precíz, gondos munkavégzés, azt kaptam és annyiért,ahogy azt előzetesen telefonon megbeszéltük. 600 km-t mentem a szervíz óta,rendkívül elégedett vagyok.

Mercz Krisztian

Időpontfoglalás telefonon. Szakszerű pontos munka személyesen egyeztettünk a szükséges egyéb dolgokról amit el kell végezni az autómon. Becsült munkadőnél hamarabb kész lett. Minden kérdésemre készségesen válaszolt. Csak ajánlani tudom!!

Melinda R.

MAX. SUPERRR!!!!

Dorottya Udvardi

Csak ide hordjuk az autónkat, örülünk, hogy találtunk megbízható, precíz és gyors szakembert Csabi személyében. Köszönjük a munkádat!

Csaba Maltesics

Tegnap voltam dióhéjas tisztításon a kevés kilométeres😀autómmal.Teljessen más lett az autó,sokkal élvezhetőbb a vezetése Köszi!

Ádám Manninger

Kedves, hozzáértő és gyors volt. Legközelebb is ide hozom az autóm.

Martin Madarász

Megbízható, korrekt, precíz, csak ajánlani tudom! Másra nem bíznám az autómat, mióta megtaláltam, Hampl Auto Service köszönöm!

János Mesterházy

Profi segítőkész nem mellé beszélő szerviz ahol próbálnak mindig minden körülmény közt az ügyfél igényeit a lehető legrövdebb időn belül teljesíteni korrekt áron!!! Csak ajánlani tudom

Bettina Dér

Korrekt, pontos, rugalmas, jó szakember. Mi még nem csalódtunk

Tibor Horvath Dori

Csak ajánlani tudom. Precíz, pontos, profi tudás, profi gépek. Tiszta, rendezett műhely. Korrekt, a megbeszélt időpontokat tartja.

Norbert Tálos

Korrekt profi szervíz!

Béla Ábrahám

A fiam már évek óta csakis a Csabihoz viszi a bmw-ket. Így hát én is ezt a példát követtem. És az eddigi tapasztalatok után nem is ért semmiféle kellemetlen csalódás….

Teljes vélemény megtekintése

Gergő Farkas

Csak ajánlani tudom mindenkinek! Precíz és profi munka! 😁

Roland Pintér

Szuper szerviz! Csabi a legjobb. Gyors, preciz, olcso munkát végez. Jó minőségü alkatreszekkel dolgozik. Csak ajanlani tudom! Szivesen viszem hozzá az autot!

#Adrian

Korrekt és megbízható.

Norbert Bako

Elvesztettem a kerékőr adapterem sopronba az egyetlen hely volt ahol azonnal soron kivül segítettek maximális respect korrekt hely.

Adam Gergacz

Környéken a legjobb BMW szervíz, csak ajánlani tudom mindenkinek. Korrekt árak, minőségi alkatrészek!

Katalin Kormány

Minden tekintetben meg voltam elégedve a szolgáltatással.

Zoltán Mándli

Profi munka, korrekt hozzáállás, jól felszerelt műhely. Aki egy tapasztalt és nagyon precíz szakembert keres, itt megtalálja. Én csak ajánlani tudom. 10/10

Dénes Diósi

Kitűnő szakember. Folyamatosan fejleszti magát, bővíti az eszközeit. Az ország egyik legjobban felszerelt szakszervize az övé. Munkáját tekintve gyorsan és precízen dolgozik, rendet tart. Mindig minden a megbeszéltek szerint zajlik!…

Teljes vélemény megtekintése

Monoki endre

Teljes mértékben meg vagyok vele elégedve. Hív a szerelés állapotáról, felveszi a telefont, ha keresem, rugalmas, precíz. Érti a dolgát. Minden eszköze megvan a BMW javításához, a kisujjában van a…

Teljes vélemény megtekintése

Gábor Szilovics

Segítőkész!!! Nagyon korrekt,precíz, megbízható. Sopronba voltunk a családommal és elromlott a BMW, felhívtam a problémával kapcsolatba azonnal segítségünkre volt és hipp-hopp kész is volt az autó. Nagyon ért a…

Teljes vélemény megtekintése

Patrik Németh

Visszatérő vendég vagyok és leszek is. Mindennel elégedett vagyok mindig, az ár korrekt, a munka kifogásolhatatlan.

David Hoffer

Kiemelkedő szakértelem,több èves Bmws tapasztalat.Korrekt, segítőkész hozzáàllás,barátságos környezetben,elfogadható àron.Aki szeretnè üzembiztos állapotban tudni az autóját,ajánlom mindenkinek.

Alpha Alpha

Nagyon profi szerelő! Első személyes tapasztalatom csak megerősítette az előzetes online kommunikáció során szerzetteket: megbízható, pontos, informatív. Mindemellett tartja a határidőket és korrekt árakon dolgozik! Az elvégzett munka magas színvonalú, a…

Teljes vélemény megtekintése

Konrádné Brandisz

Precíz, gyors munkavégzés csak ajánlani tudom mindenkinek aki Bmw tulaj, maximális elégedettséggel!

ROLLRASENBAU

Nagyon kedves emberek és nagyon profi

Ildi Silye

Megbízható, és nagyon korrekt. Kiváló szakember.

Zoltán Szuhacsev

Alapvetően ajánlott BMW szervíz, ha valaki igényes az autójára és makulátlan javítási eljárást szeretne. Gyakorlatilag az összes gyári technológiát használva, az ügyfél minden kívánságát figyelembevéve, maximális precizitással végzett munkával találkoztam,…

Teljes vélemény megtekintése

Molnar Daniel

Csaba ügyes és megbízható szakember,megvagyunk elégedve munkájával. Legközelebb is hozzá visszük az autóinkat 🙂

Akos Patonay

Pontos, precíz és rendkívül szakszerű. Csak ajánlani tudom.

Márton Bakos

Első osztályú szakértelem, pazar szerszám felhozatal, erősen ajánlom Csabát a BMW tulajoknak!

Dániel Molnár

Gyors reagálás, segítőkész és szakértői hozzáállás, korrekt árakon👌Voltam náluk már kisebb/nagyobb szervizen is. A folyamatokról kaptam a fényképeket, illetve többször felhívta a figyelmem mire figyeljek, mit javasol. Le a kalappal…

Teljes vélemény megtekintése

Márk Margli

Profi, megbizhato es gyors munka. Markaszervizekhez kepest nagyon kedvezo ar !👌

Gábor Kósa

Legjobb kezekbe került az autóm 😉🙋‍♂️

Dominik Rédecsi

Csak ajánlani tudom, minden a megbeszéltek szerint zajlott, pontosan és időben, folyamatos tájékoztatás mellett! Nagyon precíz és megbízható szolgáltatás! Teljesen felszerelt profi műhely.

Ladislav Horvath

Csaba egy igazi precíz szakember. A megbeszélt időhöz képest egy órával hamarabb érkeztem,de ő így is szivesen fogadott. Mindent elmagyaráz a lehető leg érthetőbben és nem bánja ha az embernek van…

Teljes vélemény megtekintése

Csaba Kollárits

Szóval hol is kezdjem! Nagyon sok BMW monyàk mesternel jártunk,egyik hiresebb mint a másik! (Neten videók, sok hype) Ki fizettünk egy rakat pénzt, és az autót ugyan úgy sz.ul…

Teljes vélemény megtekintése

László Veréb

Nagyon korrekt árak,gyors és profi szerelés,ráadásul kimondottan nagy a rend és a tisztaság a műhelyben! Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Patrik Csupor

Maximális megbízhatóság, gyors és precíz munka! Ajánlom mindenkinek aki jó kezekben szeretné tudni az autóját! 😉

Gábor Zsadony

A megadott időpontokat és határidőket a megbeszéltek szerint tartja! A szerviz nagyon felszerelt, igényes ! Munkája nagyon precíz, és legjobb tudása szerint elvégzett ! Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, a munka…

Teljes vélemény megtekintése

Yvette Bodnár

Köszönöm szépen a gyors és precíz munkát! Évek óta több autószerelőnél jártunk, pénzt nem sajnálva az autóra, de senki nem végzett precíz munkát, sőt több minden fel volt tüntetve a…

Teljes vélemény megtekintése

László Bottyán

Számomra a legfontosabb, hogy Csaba mindig úgy adja ki a kezei közül az autót, hogy nyugodt szívvel ülhetek bele. Szerintem ez mindent elmond. Köszönöm neked!

Andylike80

Minden rendben!

Szilveszter Avar

A legkorrektebb szerelő akivel eddig találkoztam! Csak hozzá ezentúl!

Isrvan Trimmel

Gyors es szakszerű szervíz! Márka szervizékhez képest olcsobb a szervizelés, gyári alkatreszekel! Ajánlani tudom minden Bmw tulajdonosnak!

Zoltán Balogh

Amikor egy szerelőben megvan ami másokban csak elvétve: pontosság, precizitás, gyorsaság és korrektség minden téren!!!

Dada Évi

Korrekt és gyors!!!

Zsolt István Pál

Minden rendben. Nagyon pontos és pontos. Ajánlani!!!

Henrietta Kiss-Tóth

Gyors, precíz! Sopronban a legjobb autószerelő! 😊

Karoly István

Mindig korrekt ès megbizhatò. Tartja az idöpontokat ès mindig lehet szàmitani rà. 130 kilomèteröl viszem oda az autom. Nem viccböl hordom oda.

Ábrahám Péter

Profi hozzáértő munka, korrekt kedvező ár. És talán ami a legfontosabb!! Megbízható 👌🚗

Dávid Joó

Maximálisan meg vagyok elégedve, pontos, precíz , minőségi munkát végez. Igazi profi! Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom!

Péter Nagyidai

Megbízható, gyors korrekt kiváló szakember!!!!!

Petra Vörös

Profi ! Megbízható pontos szerelő! Örülök , hogy Hozzá kerültem! Mindenkinek ajánlom! 👍 Köszönöm a munkát!

Erika Horváth-Saródi

Kedves, segítőkész, profi munka 😊

Balázs Ferenczy

Az eddigi legkorrektebb szerviz, ahol voltam! Szakértelem, precíz, pontos munkavégzés. Korrekten tájékoztatott az elvégzendő munkákról, végig rugalmas volt. Az autó utóélete is érdekli, le a kalappal! Korrekt árak, nem a…

Teljes vélemény megtekintése

Balazs Kegl

Több mint öt éve a „BMW Hampl Auto Service” hűséges ügyfele vagyok, és tapasztalataim mindig is kiemelkedőek. Az autóm karbantartásával kapcsolatos szolgáltatás mindig felülmúlta az elvárásaimat. A céget és különösen a…

Teljes vélemény megtekintése

Attila Kiss

Csak ajánlani tudom mindenkinek aki alapos precíz gyors munkát szeretne viszont látni az autóján!

Bojan Obrenovic

Nagyon hozzáértő műhely. Gyors és könnyű. Másnapra kaptunk időpontot, és a szerelő nagyon jó munkát végzett. Ár-érték arány nagyon jó

Attila Szigeti

Hibátlan 🙂 Örülök, hogy rátaláltam, hatalmas szerencse. Csak ajánlani tudom.

Ádám Zajáros

Profi, gyors, precíz szakember. Gondosan ügyelt arra, hogy az autót valóban a lehető legjobb műszaki állapotban adja vissza. A vezérléscsere közben kiderült apróbb más hibákat is kijavította. Maximálisan elégedett vagyok…

Teljes vélemény megtekintése

Bálint Fábián

A Hampl Auto Service-t a Bmw Csoportban ajánlották nekem. Gyors időpont egyeztetés után, a hibákra rögtön tudta a megoldást nem volt olyan kérdés amire ne tudott volna azonnal válaszolni. Legközelebb is…

Teljes vélemény megtekintése

Attila Németh

Precíz, gyors, megbizhato, korrekt árak!

Zoltán Pálfalvi

Precíz, megbízható munka, pontos árajánlat alapján. Közvetlen, teljeskörű tájékoztatás.

Balogh Martin

Csak ajánlani tudom! Rengeteg ajánlat közül Őt választottam amit nem bántam meg! Gyors, precíz, tapasztalt, közvetlen,nem mellesleg korrekt ár! Minden kérdésemre hiánytalanul választ kaptam! Nagyon megvagyok vele elégedve! Továbbra is csak hozzá viszem az autóm! 😀🔧🔩

Gábor Nagy

Az autó már kétszer volt nála, és továbbra is hozzá fogom hordani. A szerelés, kivitelezés ügyféllel való viselkedés kiváló! Felsorolja a lehetséges javítási módokat, nem csakis az ő elképzelései a fontosak, hanem a Vevőé! Időpontokkal eléggé rugalmas, de érdemes 2 héttel az esedékes szervíz előtt telefonálni. Az alany egy 2016-os f11 535 xDrive.

Mátyás Sanyi

Szeretem az autómat! Ezért egy megbízható, profi szakembert kerestem aki ért is a BMW-hez. Jelentem megtaláltam. Vezérlést és csapágyazást csinált a sorhatoson. Aztán szólt, hogy a szívósor is eléggé kokszos, diózással megtisztította azt is. Jártam már pár szervizben, de amit Hampl Csabi nyújt az ügyfeleinek az 10 csillag. Mindent 2szer ellenőriz, profi, tiszta gyors és végtelenül megbízható. Fényképekkel dokumentál mindent és el is magyarázza mit miért csinál. Ha BMW, akkor Hampl Autoservice! Köszi mindent Csabi!

László Kiss

Eddigi legjobb autószerelő akivel találkoztam! Csaba végtelenül precíz, rendezett tiszta műhelye nagyon jól felszerelt. Profi gépek, profi szerszámok, és persze profi tudás! Feleslegesen nem cserél alkatrészt, csak azt, ami valóban szükséges ahhoz, hogy az autó jól működjön. Időpont foglalás telefonon. Határidőket pontosan tartja, sőt, előbb is végez azzal. Korrekt. Örülök, hogy rátaláltam! Ők egy igazán High End BMW szerviz! 🔧

Csaba Dolhai

Hampl Márton úrnál voltam itt sebességváltó szervizben a régi Alfa 159-esemmel, ami hajtóműtengely-problémákat okozott. Régóta keresem ezt a műhelyt, és örülök, hogy rájuk találtam. Az Alfa dizájnja bonyolulttá és fárasztóvá tette a munkát, de megérte várni, és a minőség lenyűgöző.

Zoltan Toth

Csabát csak ajánlani tudom, profi műhely, modern BMW technológiával dolgozik, nem sufnizik. Tartja a határidőket, ami számomra kifejezetten fontos a munkám miatt, mivel az autó munkaeszközöm. Köszönöm Csaba az eddigi odaadó munkádat ezúton is!

Noémi Tomasits

Pár napja vezérlés és kuplung cserére vittük az autómat Csabához, ami egy E90-es 320d BMW. Miután vissza kaptam, rá sem lehet ismerni, annyira jó lett. Remek lett a kézifék is, amit pluszba csinált meg nekem. Egy precíz szakember, aki teljes mértékben otthon van a BMW-k világában. Csak ajánlani tudom mindenkinek! 🙂

Béla Ábrahám

A fiam már évek óta csakis a Csabihoz viszi a bmw-ket. Így hát én is ezt a példát követtem. És az eddigi tapasztalatok után nem is ért semmiféle kellemetlen csalódás. Megbízható, precíz és gyors. Aki a kocsiját szereti és hozzáértő kézben akarja tudni, valamint az is fontos hogy ne heteket várjon szeretett "társára" akkor gondolkodás nélkül válassza a Hampl Auto service szolgáltatását.

Dénes Diósi

Kitűnő szakember. Folyamatosan fejleszti magát, bővíti az eszközeit. Az ország egyik legjobban felszerelt szakszervize az övé. Munkáját tekintve gyorsan és precízen dolgozik, rendet tart. Mindig minden a megbeszéltek szerint zajlik! Szerintem ez mindent elmond. Ajánlom mindenkinek nyugodt szívvel.

Monoki endre

Teljes mértékben meg vagyok vele elégedve. Hív a szerelés állapotáról, felveszi a telefont, ha keresem, rugalmas, precíz. Érti a dolgát. Minden eszköze megvan a BMW javításához, a kisujjában van a márka, bátran ajánlom!

Gábor Szilovics

Segítőkész!!! Nagyon korrekt,precíz, megbízható. Sopronba voltunk a családommal és elromlott a BMW, felhívtam a problémával kapcsolatba azonnal segítségünkre volt és hipp-hopp kész is volt az autó. Nagyon ért a BMW-hez. PROFI!! Minden BMW tulajdonosnak ajánlani tudom!

Alpha Alpha

Nagyon profi szerelő! Első személyes tapasztalatom csak megerősítette az előzetes online kommunikáció során szerzetteket: megbízható, pontos, informatív. Mindemellett tartja a határidőket és korrekt árakon dolgozik! Az elvégzett munka magas színvonalú, a hozzállás-kiszolgálás professzionális. A műhelyben eleve rend van és tisztaság, ez nálam már a bizalmat erősíti! Nekem szívosortisztítás és a hűtősor átmosása volt esedékes. Az eredménnyel meg vagyok elégedve, legközelebb is hozzá fogom vinni az autómat! Jederzeit gerne wieder! Super netter Fachmann! Alles Gute!

Zoltán Szuhacsev

Alapvetően ajánlott BMW szervíz, ha valaki igényes az autójára és makulátlan javítási eljárást szeretne. Gyakorlatilag az összes gyári technológiát használva, az ügyfél minden kívánságát figyelembevéve, maximális precizitással végzett munkával találkoztam, a márkaszervízben tapasztalt díjak alatt jóval. Több probléma is volt az autómmal, ez a csapat mindegyikre talált számomra megfelelő megoldást, és minden esetben tájékoztattak a pontosan feltárt problémákról, számomra érhetően elmagyarázták, és dönthettem a javítás részleteiről. A javítás során fotókkal és videókkal dokumetálták amit elvégeztek, melyeket megkaptam, így ezt elrakhatom az autóm dokumentációi közé, később ez nagyon hasznos lehet. Gyors hibafeltárás és diagnosztika, javítási javaslat költségvetéssel együtt, precízen végzett munka, és nem utolsó sorban számla és online szervízkönyv vezetés. Ajánlom!

Dániel Molnár

Gyors reagálás, segítőkész és szakértői hozzáállás, korrekt árakon👌Voltam náluk már kisebb/nagyobb szervizen is. A folyamatokról kaptam a fényképeket, illetve többször felhívta a figyelmem mire figyeljek, mit javasol. Le a kalappal 👏👏

Ladislav Horvath

Csaba egy igazi precíz szakember. A megbeszélt időhöz képest egy órával hamarabb érkeztem,de ő így is szivesen fogadott. Mindent elmagyaráz a lehető leg érthetőbben és nem bánja ha az embernek van még pár kérdése,szivesen válaszol. Szívből ajánlom minden bmw tulajnak aki szeretné az autóját egy profi szakemberre bízni! 👑👑

Csaba Kollárits

Szóval hol is kezdjem! Nagyon sok BMW monyàk mesternel jártunk,egyik hiresebb mint a másik! (Neten videók, sok hype) Ki fizettünk egy rakat pénzt, és az autót ugyan úgy sz.ul kaptuk vissza! Egy ismerősöm ajánlotta a HAMPL BMW SZERVIZT! Csak ajánlani tudom, most már az összes BMWket csak Ő szervizelheti! Nincs jopofi,nincs extra kedvesség!!! Cserébe JO!!!! Használható, élvezhető autót kaptunk vissza a pénzünkèrt! Gyors,precíz, nagyon jó szakember! Jó hogy azért van olyan szerelő aki ért is hozzá! Ezért is 5csillag!

Gábor Zsadony

A megadott időpontokat és határidőket a megbeszéltek szerint tartja! A szerviz nagyon felszerelt, igényes ! Munkája nagyon precíz, és legjobb tudása szerint elvégzett ! Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, a munka befejezte után is érdeklődik az elvégzett munkáról ! Nagyon elégedett vagyok, szívesen ajánlom mindenkinek !

Yvette Bodnár

Köszönöm szépen a gyors és precíz munkát! Évek óta több autószerelőnél jártunk, pénzt nem sajnálva az autóra, de senki nem végzett precíz munkát, sőt több minden fel volt tüntetve a számlán, mint ami elkészült. Csabánál részletes tájékoztatást kaptunk a munka folyamatok közben is, az aktuális helyzetről… A vártnál gyorsabban elvégezte a többi szerelő által halogatott "piszkos" munkát… Volt olyan szerelő, aki szerint természetes, ha folyik az olaj egy bmw-ből 😀 … Én mindenesetre örülök, hogy végre találtunk egy lelkiismeretes szerelőt, akihez végre nyugodt szívvel vihetem szeretett kis autóm…

Balázs Ferenczy

Az eddigi legkorrektebb szerviz, ahol voltam! Szakértelem, precíz, pontos munkavégzés. Korrekten tájékoztatott az elvégzendő munkákról, végig rugalmas volt. Az autó utóélete is érdekli, le a kalappal! Korrekt árak, nem a lehúzásra játszik. Köszönöm!

Balazs Kegl

Több mint öt éve a „BMW Hampl Auto Service” hűséges ügyfele vagyok, és tapasztalataim mindig is kiemelkedőek. Az autóm karbantartásával kapcsolatos szolgáltatás mindig felülmúlta az elvárásaimat. A céget és különösen a szerviztechnikust lenyűgöző know-how, a BMW járművek iránti szenvedély és rendkívül precíz munkamorál jellemzi. Ezek a tulajdonságok manapság ritkán találhatók meg, és elismerést érdemelnek. Ezért a lehető legtöbb csillagot adom, és fenntartás nélkül tudom ajánlani a szolgáltatást. Köszönjük továbbra is kiváló támogatásukat!

Ádám Zajáros

Profi, gyors, precíz szakember. Gondosan ügyelt arra, hogy az autót valóban a lehető legjobb műszaki állapotban adja vissza. A vezérléscsere közben kiderült apróbb más hibákat is kijavította. Maximálisan elégedett vagyok Hampl Csaba munkájával. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.

Bálint Fábián

A Hampl Auto Service-t a Bmw Csoportban ajánlották nekem. Gyors időpont egyeztetés után, a hibákra rögtön tudta a megoldást nem volt olyan kérdés amire ne tudott volna azonnal válaszolni. Legközelebb is hozzá fogok fordulni. Bátran merem mindenkinek ajánlani.

Szeretnél a prémium márkádhoz egy prémium hozzáállású autószerelőt?

Bátran tégy próbára! Segítek!